Yokohama - Michelin - Barum gumiszerviz
Pesti Tamás | 2120 Dunakeszi, Kertész utca 10. | H - P: 08:00 - 18:00

Bemutatkozás


A Michelin Gumi Service 1986 szeptember elsején nyitotta meg a kapuit, harmadik gumis cégként Dunakeszin.

1986. szeptember

1986. szeptember

2006. szeptember

2006. szeptember

Az első néhány évben csak gumiszereléssel foglalkoztam még egyedül, 1992-ben bővült futómű javítással, állítással tevékenységi körünk. Időközben a dolgozóim létszáma is gyarapodni kezdett a megnövekedett feladatok, minél szakszerűbb, s gyorsabb ellátása érdekében. Természetesen a gép parkunk is folyamatosan nőtt, s modernizálódott: jelenleg 3 szerelőállással várjuk ügyfeleinket - 2 db gumiszerelő gép, 2 db centrírozó gép, 1 db 4 fejes futómű állító műszer, 1 db felni egyengető berendezés áll ügyfeleink rendelkezésére. Fő profilunk, a gumiszerelés és centírozás, - mellette természetesen a futóművek javítása és beállítása, de foglalkozunk keréktárcsa javítással, felújítással, olajcserével, kisebb autójavításokkal (fékbetétek, szűrők stb. cseréje) és autóápolással is.

A kezdet...

A kezdet...

...és most

...és most

Forgalmazunk gumiköpenyeket (minden márkát, ami itthon kapható), lemez és könnyűfém keréktárcsákat, dísztárcsákat, kerékőröket, kerékcsavarokat, hóláncokat, akkumulátorokat, motorolajat, fagyálló folyadékokat.

Minőség, megbízhatóság, szakértelem - s a közel 33 éves gyakorlatunk a garancia arra, hogy műhelyünk ügyfelei a legmagasabb színvonalú kiszolgálást kapják, akár az általunk forgalmazott termékeket, akár az elvégzett munkát illetően.

Michelin
Bejárat